NYHETER

 
Bli fordelskunde hos Frekhaug Dyreklinikk!
Du kan nå som dyreeier bli medlem hos Frekhaug Dyreklinikk.  Medlemskapet koster kr 250,- for et år, og gir mange fordeler for deg. 

  • 15% rabatt på vaksiner
  • 10% rabatt på konsultasjoner og operasjon*
  • 10% rabatt på handelsvarer unntatt hunde/kattemat (rabatter på Royal Canin gis gjennom ulike kampanjer)

* rabatten gjelder honorar, ikke medisiner/forbruksmateriell

Som medlem vil du som kunde bli prioritert ved timebestilling.  Du vil også kunne nå oss på telefon utenom åpningstid og i helger!

For å tegne medlemskap kan du sende mail til post@frekhaugdyreklinikk.no (skriv 'Medlemskap' i emnefeltet).
Forhandler av Dogman-produkter

Vi har utvidet vårt sortiment av handelsvarer på klinikken. Som en del av dette forhandler vi varer fra Dogman.  Dogman har et bredt spekter med utstyr og artikler både til hund og katt.  Noe har vi på lager, men det meste kan skaffes på bestilling.


 ROYAL CANIN

Frekhaug Dyreklinikk selger hunde- og kattemat fra kvalitetsleverandøren 'Royal Canin'. Du får kjøpt både vanlig fullkost-for til friske dyr, og spesial-for til hunder og katter med spesielle helsemessige behov (f.eks. hudplager, dårlige ledd og fordøyelsesproblemer).

 


Tidlig kastrering/sterilisering
Studier viser at det ikke er noen uheldige bivirkninger ved å kastrere/sterilisere katter fra 7 ukers alder.  De siste to årene har vi ved Frekhaug Dyreklinikk rutinemessig utført disse operasjonene på kattunger fra 14-20 ukers alder. Erfaringene vi har gjort oss er at kattungene tåler narkosen veldig godt, og at de kommer seg svært fort etter operasjonen (mye raskere enn voksne katter!).  Har du skaffet deg en kattungen er det ingen grunn til å utsette kastreringen/steriliseringen til katten er 6mnd.  Priser finner dere på 'Prislisten'.


Skal du til utlandet?

Hvis du skal ta med deg hunden eller katten ut av Norge må du ha et eget dyre-pass.  Dette er et standardisert pass som er likt for de fleste land i Europa.  Hunden/katten må også være ID-merket med mikrochip. 

ID-merking gjøres her på klinikken, og passet skrives ut mens du venter!

 


PetPorte katteluke
Katteluke som ”leser” kattens microchip (ID-merke). På den måten har man full kontroll over hvilke katter som slippes inn via katteluken.  Kan monteres i dør eller i vegg.  Brukes strøm via stikkontakt eller 9V batteri.  Inntil 31 katter kan programmeres inn i luken.  Mulig å sette luken i ’nattmodus’ slik at katten ikke slippes ut om natten/når det er mørkt.